Sander Vermeulen Tuin & Groenvoorzieningen

Oplichter Sidney Vermeulen noemt zich soms Peter, maar vaak ook Sander en werkt dan onder de naam Sander Vermeulen of Sanders Tuin & Groenvoorzieningen. Pas Op Oplichter Sidney Vermeulen

Een andere naam, dezelfde oplichter. Sander past bij zijn bankrekening onder S. Vermeulen. Ook oplichter / fraudeur Sander  profileert zich als hovenier voor tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp. Met werkzaamheden zoals gras maaien, bomen afkappen, snoeien,  schutting plaatsen, bestraten. En hij schrikt er niet voor terug om ook oudere kwetsbare mensen te bedriegen en er met hun geld vandoor te gaan.

Meestal doet hij dat door te vragen om vooruit betaling voor het materiaal. Vervolgens levert hij niet ('voorschotfraude') of - in het beste geval- levert hij slecht werkt af. .

Of hij bestelt materialen bij een leverancier en betaalt niet of slechts een deel. Dat blijkt dan vaak pas op of vlak voor de dag van de klus.

Hij gebruikt verschillende @mailadressen, zoals Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Als hij niet contant werkt, gebruikt hij o.a. de banknummers NL87 SNSB 0772751129 , NL42 SNSB 8823579376, NL10 ABNA 0412631784 en NL46 RABO 0351269983 .
Hij gebruikt verschillende 06 nummers, zoals 06 3003 5542 , 06 8314 7320, 06 1340 5416PosterSidney 2 alias
 
Of hij zijn eigen naam Sidney Vermeulen gebruikt of een andere naam, hij is een oplichter !
 

Zie de uitgebreide pagina over Sidney vermeulen

 

 Wat kunt u doen als u ook bent opgelicht door deze Sidney Vermeulen of Peter, Sander, AndrĂ© of hoe hij zich ook noemt?

- Doe in ieder geval aangifte bij de politie. Zeg ook dat er meer mensen aangifte hebben gedaan en dat deze oplichter gestopt moet worden;
- Deel uw ervaringen op vergelijkingsites en referentie-websites zoals https://www.klachtenkompas.nl  en https://www.vensie.nl/
- Mail naar het tv programma Opgelicht: https://opgelicht.avrotros.nl/contact/
- Meldt u bij ons aan via de mail.
 

Contact:

U kunt ons bereiken via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.